facebook ondernemen / entreprendre

Exposantenlijst

Bekijk het beursplan

Zoeken op: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


9

365° Business Coaching

E19

We begeleiden u en uw organisatie naar een succesvolle onderneming.

9

Admisol nv

C5

Leverancier van online & real-time administratieve oplossingen, van boekhouding tot webshop. Ideaal voor kmo's, ondernemers, starters, zelfstandigen, accountants & boekhouders.

9

Agentschap Ondernemen

E13

Het Agentschap Ondernemen is een aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor ondernemers. U, als ondernemer, kan er bijvoorbeeld met vragen rond subsidies en regelgeving.

9

Akti

C9

Akti (voorheen SalesAssist) is een complete management tool (ERP) in de cloud. Speciaal voor starters en kleine KMO's. Meer nog dan een administratiebeheerprogramma, helpt Akti u met de verkoop van uw producten en diensten! Met CRM en alle tools voor het maken en beheren van uw offertes, facturen, projecten, timesheets... en ook artikels, stock en webshop. Dit is uniek aan deze prijs! Zie meer en test 30 dagen GRATIS via :

9

Ban Vlaanderen

E13

BAN Vlaanderen is het business angels netwerk in Vlaanderen, een platform met toegevoegde waarde waarbinnen startende of groeiende ondernemers op zoek naar risicokapitaal in contact worden gebracht met informele private investeerders, de zogenaamde Business Angels. Deze Business Angels brengen niet alleen geld in maar ook hun eigen know-how, ervaring en contacten. Zowel aan de ondernemers als aan de business angels worden aansluitende diensten aangeboden.

9

Battery Street

D11

Battery Street is een totaalconcept van batterijen, laders en accessoires. Vanuit de fysieke shop richten we ons zowel op het B2B als op het B2C kanaal. Een ruime voorraad, technisch advies, kwaliteit, service, competitieve prijzen, eigen hersteldienst, en dit zowel voor grote (tot heftrucks) als kleine (piles, knoopcelletjes) toepassingen: voor ALLE batterijen bent u bij een Battery Street verkooppunt aan het goede adres.

9

Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom

G10

Als officiële instantie heeft het BBIE het registreren van merken en modellen als belangrijkste taak. Daarnaast bieden wij een andere voor ondernemers waardevolle dienst aan: het i-DEPOT. Hiermee kan u al uw ideeën vastleggen. I.E is onmisbaar en waardevol.

9

BFF- Belgische Franchise Federatie

D10-D12

"Uw eigen bedrijf opstarten of uw eigen baas zijn? Uw eigen enseigne of uw eigen merk in ‘t leven roepen? Of misschien wenst u gewoon aan te sluiten bij een bestaand enseigne? De Belgische Franchise Federatie kan u met raad en daad bijstaan."

9

BIBF - Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten

E15

De boekhouder-fiscalist is de bevoorrechte raadgever van zelfstandige ondernemers, kmo’s en vrije beroepsbeoefenaars. Het BIBF staat officieel garant voor het beroep en telt 6.000 leden en stagiairs. www.bibf.be

9

Bizidee

E13

Bizidee is dé Ondernemingsplanwedstrijd gesteund door de Vlaamse overheid en Agentschap Ondernemen. Eén van de beleidsprioriteiten is het opzetten van een omvattend beleid naar (pre)starters. Dit geldt voor mensen die de stap willen zetten naar het opstarten van een eigen onderneming, maar nog niet zover zijn en dat extra duwtje in de rug goed kunnen gebruiken.Denk je te beschikken over een project en ben je bezig met het uitwerken van een concreet ondernemingsplan, dan ben je bij Bizidee aan het juiste adres. Er is mogelijkheid tot coaching door één van onze speedcoaches en/of generalisten.

9

BKCP Bank

B7

Wij zijn niet de grootste bank van het land, en gelukkig maar! Bij BKCP Bank nemen we nog de tijd om naar je te luisteren en te helpen met je projecten, klein en groot. Dankzij het brede gamma aan oplossingen kunnen we je gericht advies op maat bieden. Bij BKCP Bank kies je voor een transparante vertrouwensrelatie. Kom dus beslist eens langs in één van onze 100kantoren om te ontdekken hoe wij jouw projecten concreet kunnen maken. www.bkcpbank.be

9

bNamed

G5

Het grootste aanbod aan wereldwijde domeinnamen, onder eender welke internationale of algemene extensie. Excellente support, 15 jaar domeinnaam-expertise

9

Carrefour

E11

Onze financieel haalbare voorstellen bieden je de unieke kans om een bloeiende zaak uit te bouwen met jouw ervaring en ondernemerschap. Daarbij kan je steunen op de kracht van het uitgebreide distributienetwerk, de ondersteuning en de naambekendheid van Carrefour. Carrefour baat ongeveer 730 winkels uit in België, waarvan 318 gefranchiseerde markets en 250 express buurtwinkels

9

Cellmade

A5

Cellmade is een autonome dienst binnen de Federale Overheidsdienst Justitie en staat al sinds 1931 in voor de tewerkstelling en de opleiding van gedetineerden in de Belgische strafinrichtingen Gevangenisarbeid loont. In de meer dan 30 penitentiaire ateliers in België staan dagelijks flexibele en gemotiveerde krachten voor u klaar. Montage, boekbinden, packaging, confectie of ander werk? U krijgt kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

9

Certifin

A3

Certifin staat met haar onafhankelijke financiële expertise de KMO-ondernemer bij tijdens alle levensfases van zijn onderneming van opstart naar groei tot de uiteindelijke (familiale) bedrijfsoverdracht. Het bedrijf biedt KMO’s en zelfstandigen een meerwaarde door hen toegang te verschaffen tot een externe financiële directeur op maat van uw bedrijf die met u meedenkt en u een volledige ondersteuning biedt als een financieel klankbord met het oog op maximale waardencreatie voor u en uw onderneming.

9

cewe-print.be

B3

CEWE-PRINT is een onderdeel van het in 1961 opgerichte CEWE, specialist op het gebied van online drukken en fotofinishing, en daarom de perfecte partner voor al uw drukwerk. Meer dan 500 vakmensen staan dagelijks in onze high-tech drukkerij tot uw beschikking.

9

Combell

G4

Als absolute marktleider in hostingdiensten voor bedrijven, IT integratoren en software ontwikkelaars, is Combell sinds 1999 uitgegroeid tot de meest betrouwbare one-stop partner voor de hosting van zowat elke IT infrastructuur, website of applicatie.

9

Datacore

C17

IT consultancy, Microsoft licensing en custom software

9

Digilocal

G7

Met Digilocal kan u gebruik maken van de expertise van Roularta Media Group in regionale communicatie en digitale marketing. Digilocal bouwt interactieve websites in responsieve design, vooral voor kleine en middelgrote bedrijven. Daarnaast helpt Digilocal om uw boodschap efficiënt tot bij uw potentiële klanten te brengen met Google AdWords, Facebook advertising, e-mailmarketing, display- en video-advertising in het Google Display Netwerk, op YouTube of via Proxistore. Met Digilocal kiest u voor een betaalbare totaalaanpak op maat die perfect past bij uw strategie.

9

DKV Belgium

E14

Wij bieden een compleet gamma van waarborgen, zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Sedert 2009 maakt DKV Belgium N.V. deel uit van Munich Health, de unit 'gezondheidszorg' van de groep Munich Re.

9

Domino's

D8

Een merk dat het verschil maakt! Domino's Pizza staat bekend om de kwaliteit van haar pizza's. Daarnaast willen wij ook speciale aandacht hebben voor onze klanten en franchisenemers. De nationale pizzamarkt groeit jaarlijks gemiddeld met 3 tot 5%. Het segment van aan huis geleverde pizza's stijgt daarbij het snelst. Momenteel hebben wij 27 vestigingen en we streven ernaar om door te groeien naar ruim 150 vestigingen!

9

Dropsolid

F9

Dropsolid NV, opgericht in 2013, is een digitaal diensten bedrijf uit Gent met een focus op service dat zich specialiseert in digitale strategie en oplossingen die digitaal ondernemen gemakkelijk maken.

9

Eurokrant

G11

Afzonderlijke huis-aan-huis bedeling van uw folders, dit overal in België.

9

FeWeb

D16

FeWeb is de federatie voor webbedrijven. We werken aan het professionaliseren en het bundelen van de internetsector, zowel in Vlaanderen, Brussel als in Wallonië. Dit doen we door ons te richten op belangenbehartiging, de promotie van de sector en het waken over en het bevorderen van de kwaliteit. Op dit moment telt FeWeb 520 leden.

9

Flanders DC

A4

Wij zijn de Vlaamse organisatie voor ondernemingscreativiteit. We maken Ondernemend Vlaanderen creatiever en Creatief Vlaanderen ondernemender. Dat doen we sedert 2004 in opdracht van de Vlaamse Overheid. We zorgen voor een wetenschappelijke onderbouw van onze projecten via ons kenniscentrum en proberen onze boodschap via publieksinitiatieven zo breed mogelijk te verspreiden. Voor de geïnteresseerde ondernemer, creatieveling en onderwijsprofessional werken we ook in de diepte.

9

Flexibility

D7

Flexibility is een innovatief franchiseconcept in de arbeidsbemiddeling met 12 franchisevestigingen op de markt van de werving- en selectiekantoren. De franchisenemers van Flexibility zijn ervaren consultants die geloofwaardige gesprekspartners zijn voor zowel klant als kandidaat. Overweeg je om de uitdaging als zelfstandig ondernemer aan te gaan en zie je de voordelen van een samenwerking met een kwalitatieve partner die jou ondersteunt en begeleidt tijdens elke fase van jouw bedrijf? Neem dan contact op met Flexibility. Met veel plezier bekijken we samen met jou de mogelijkheden.

9

FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie

A6

9

FOD Financiën

A6

Heeft u vragen over fiscaliteit? De Federale Overheidsdienst Financiën helpt u graag. Op zijn stand geven specialisten van de TVA, de Ven. Belastingen u een klaar en duidelijk antwoord op al uw vragen. Ook kunnen ze u uitleg geven over de manier waarop u met investeringen uw belastingen kunt verminderen. Een nieuwe firma starten. Hier krijgt u ook adviezen.

9

FOD Personeel en Organisatie

A6

Met de internetapplicaties van e-Procurement heb je de mogelijkheid om de transacties van overheidsopdrachten elektronisch te laten verlopen. De voordelen van e-Procurement zijn: je wordt gratis op de hoogte gehouden van de opdrachten die je kunnen interesseren, alle overheidsopdrachten (inclusief de opdrachtdocumenten) boven de publicatiedrempel zijn elektronisch raadpleegbaar, en offertes kunnen elektronisch verstuurd worden. Kernwoorden zijn: online, snel, eenvoudig, toegankelijk, gratis, transparant.

9

Franchise.be

E1

Het eerste portaal van franchising en commerciële netwerken in België.

9

Francorp

E3

Francorp specialiseert zich in franchising en andere uitbreidingsmethodes, waaronder licenties, dealers, distributeurs en directe verkoopprogramma’s. Francorps klanten bestaan uit vele van de meest succesvolle franchiseondernemingen in deze sector. Wij hebben ervaring in elke branche gaande van onderwijs, productie, retail en dienstverlening, tot distributie en horeca. Tot Francorps klanten behoren bedrijven als Mc Donalds, AB Inbev, Gant, Carrefour, Holiday Inn, Wasbar, Texaco, Hallmark en vele andere. Francorp is consultant bij meer dan 200 van de top 500-franchises wereldwijd.

9

Gaufry's

G13

Gaufry’s staat voor wafels van Belgische kwaliteit met vers deeg à la minute gebakken. Voor kleine zoetekauwen, maar ook voor wie een hartige hap of smakelijk ontbijt wil. Er zijn vier soorten wafels, pannenkoeken, yoghurtijs, vers fruit en binnenkort ook de croque waffle, voor een snelle lunch. Wilt u mee in het verhaal van Gaufry’s stappen met een knappe take-away in een winkelstraat, gestyled in het Gaufry’s-Concept, of met een kleinschaliger verkooppunt in een shoppingcenter of station. Een wafelkraam dat je opstelt op evenementen of een coole foodtruck? Alles kan.

9

GroupS

F7

Group S is een onafhankelijke dienstenorganisatie die de opdracht heeft om aan zelfstandigen en werkgevers een gespecialiseerde multiservice voor te stellen op het vlak van sociaal beheer in de ruimste zin. Sociaal secretariaat, statuut zelfstandige, kinderbijslag, ondernemingsloket...

9

Hefboom vzw.

E13

Hefboom levert financiering en advies aan projecten die werk maken van een sociale en duurzame samenleving. Daarnaast heeft Hefboom ethische beleggingsproducten voor particulieren, organisaties, bedrijven en openbare besturen.

9

Hello crowd!

C2

Hello crowd! is een platform dat je helpt om je ideeën en projecten waar te maken door de juiste financiering te vinden. Je kan daarbij rekenen op uitgebreid advies en de nodige steun van Ulule: het team van experts staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te coachen tijdens jouw hele financieringscampagne.

9

Innovatiecentrum Oost-Vlaanderen (VAC Gent)

E13

De vijf Innovatiecentra in Vlaanderen vormen ieder een lokaal aanspreekpunt voor bedrijven rond innovatie. We bieden individuele ondersteuning bij jouw innovatieproject. Dat doen we in de eerste plaats door je te begeleiden naar geld voor innovaties en naar de juiste kennis en partners. Daarnaast bieden we verschillende diensten en adviezen, die je helpen om je innovatief idee uit te werken tot een succesvol product, steeds praktisch en op maat van de KMO. Dit alles vind je ook verwoord in onze missie.

9

Invest in Zeeland

E16

Grensoverschrijdend zaken doen kan u als ondernemer veel kansen bieden. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Indien gewenst, kunnen wij u vrijblijvend ondersteunen, bijvoorbeeld op het gebied van fiscale zaken. Ook kunnen wij u introduceren in diverse zakelijke netwerken en bij overheden.

9

LLEDD

C11

Uw partner voor LED verlichting LLEDD.BE start met een afspraak bij U ter plaatse om de voordelen en mogelijkheden van LED verlichting af te toetsen met uw omgeving. Na deze afspraak plannen we een audit indien we samen zeker zijn dat LED verlichting een oplossing is voor uw bedrijf. De LLEDD.BE audit omvat vooral een vergelijking van de kosten van uw huidige verlichting tov LED. Tevens biedt LLEDD.BE een uniek concept aan met prijs per maand met inbegrip van levering + installatie + onderhoud + verzekering.. Doorgaans een maandbedrag dat lager is dan verbruik van een klassieke verlichting

9

Lunch Garden

E2

Lunch Garden is continu in ontwikkeling en is voortdurend op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden. We ondersteunen franchisenemers om hun project te realiseren op vlak van operaties, commerciële bedrijfsvoering, informatica, aankoop, marketing,…. Heeft u interesse om als franchisenemer met Lunch Garden samen te werken? Neem dan contact op via email info@lunchgarden.be.

9

Microsoft Innovation Center Vlaanderen

E17

Microsoft Innovation Center Vlaanderen heeft als doel de ontwikkeling van de regio Vlaanderen te stimuleren op het vlak van informatie en communicatietechnologie door middel van: - Het stimuleren van innovatie gedreven ondernemerschap en tewerkstelling - Ontwikkeling van expertise - Het verstrekken van adviezen en begeleiding aan bedrijven die actief zijn in de ontwikkeling van informatietoepassingen met sterk ontwikkelingspotentieel - De begeleiding van startende ICT-ondernemingen die prioritair activiteiten ontwikkelen op het vlak van e-health

9

Microstart

E13

microStart geeft kredieten van 500 tot 15.000 euro voor een professioneel doeleind. Als je een zelfstandige zaak wilt oprichten of je reeds een zelfstandige zaak hebt en een financiering behoeft, kan je bij ons terecht. Je kan de lening aanvragen voor alles wat je nodig kan hebben als zelfstandige: renovatie, voorraad, materiaal, kasmiddelen, huurwaarborgen, een occasiewagen, de overname van een zaak, enzovoort.

9

Mobalpa

D2

Mobalpa is het referentie merk in de markt van de totaalinrichting op maat van leefruimtes. Mobalpa biedt globale oplossingen aan voor de inrichting en de valorisatie van de woning en geniet meer dan 60 jaar ervaring op keukengebied en meer dan 20 jaar wat betreft badkamers en maatkasten.

9

MYMICROINVEST

B6

MyMicroInvest, marktleider van de crowdfunding in België, laat investeerders toe om fondsen te werven bij het grote publiek onder de vorm van een deelneming in het kapitaal van jonge en innoverende bedrijven of onder de vorm van een obligatielening aan groeibedrijven.

9

Novagraaf

B1

Novagraaf is een internationaal octrooi- en merkenbureau dat dagelijks adviseert over Intellectueel Eigendom; over nieuwe ideeën of nieuwe (uit-)vindingen, over sterke merken, nieuwe merken of innovatieve nieuwe producten.

9

Octopus Boekhoudsoftware

D14

Octopus Boekhoudsoftware: méér dan boekhouden alleen Maak facturen, verwerk bankafschriften en beheer documenten in een digitaal archief! Ontdek de nieuwe en gratis app 'Click & Book': "Click & Book" laat toe via smartphone of tablet een foto te nemen van een factuur, bonnetje, of ander document. Met een klik staat stuurt u het staat het document klaar in uw boekhouding voor verdere verwerking. Bovendien maakt het document automatisch deel uit van uw digitaal Octopus . Zo heeft u en uw boekhouder of accountant altijd online toegang tot alle originele documenten.

9

OVS Italy

D3

OVS is al jaren de marktleider in Italië voor kwaliteitsvolle & betaalbare Fashion voor Youth, Men & Women. Wereldwijd zijn er ondertussen 790 winkels. Voor de Benelux gaat OVS enkel via een unieke Franchise formule werken met de keuze uit Family- of Youth stores en wordt vertegenwoordigd door 'Fashion Agency Harold Benschop' Bekijk de promotiefilm via: http://we.tl/MoBtn8k8X3

9

PMV

C8

PMV financiert ondernemers die actief zijn in Vlaanderen, van prille start tot aan de groei en de internationalisering van hun bedrijf. Ondernemers moeten wel beschikken over een goed businessplan en managementteam. Afhankelijk van de situatie of het doel van de onderneming, levert PMV financiering op maat: risicokapitaal, waarborgen voor bedrijfskredieten, voordelige leningen en investeringen via externe fondsen.

9

Qite

C18

Qite is de perfecte partner voor jouw IT projecten. Wij begeleiden bedrijven met het maken van de juiste en kwaliteitsvolle keuzes op vlak van IT en e-commerce. Welke online strategie kan je best volgen, welke IT infrastructuur heb je nodig, hoe bereik je het doel op tijd en op een zo kostenefficiënt mogelijke wijze. Heb je reeds een bestaande IT infrastructuur, maar is er nood aan vernieuwing of integraties? Bij Qite hebben we al deze kennis en ervaring waardoor we jouw een volledige service kunnen bieden!

9

REGUS

B2

Regus is wereldwijd marktleider in volledig uitgeruste professionele werkplekken. Regus business centres bieden de oplossingen voor problemen waar ondernemers vandaag de dag tegenaan lopen. Start-ups hebben doorgaans de ideeën en creativiteit, maar niet de werkplek of het geld om daar vorm aan te geven. Regus biedt u de locatie waar uw ideeën werkelijkheid kunnen worden. Ons wereldwijd zakelijk netwerk, vergaderzalen, business lounges en virtuele kantoren laten u toe uw kostbare tijd volledig toe te wijden aan uw projecten, in alle flexibiliteit. Voor meer informatie ga naar: www.regus.be

9

Roularta Business Information - Trends Top & B-Information

C14

Trends Top, uw one-stop-shop voor actuele bedrijfsinformatie en performante webtools voor doelgerichte prospectie, salesmanagement en financiële analyse enerzijds én B- information, één van de belangrijkste spelers op de markt van handelsinformatie en data solutions, zowel nationaal als internationaal, anderzijds, slaan de handen in elkaar en gaan verder onder de overkoepelende naam: Roularta Business Information. De unieke combinatie van beide business databases geeft de gebruikers toegang tot de meest complete én actuele bedrijfsinformatie op de Belgische markt.

9

RSVZ

A6

Het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen (RSVZ) beschermt het sociaal statuut van zelfstandige ondernemers - vanaf de oprichting van hun zaak tot na hun pensioen - en draagt zo bij tot hun sociaal en economisch welzijn.

9

RSZ

B5

De RSZ int en beheert de sociale werkgevers- en werknemersbijdragen waarmee hij de verschillende takken van de sociale zekerheid financiert. Hij verzamelt en verspreidt de administratieve basisgegevens ten behoeve van de andere socialezekerheidsinstellingen.

9

Securex

E4, A10/A11

Securex staat voor u klaar tijdens uw hele beroepstraject als zelfstandige. Van de afweging of uw idee het goede is tot uw pensionering. Onderweg optimaliseren we uw sociaal statuut of de bescherming van uw gezinsleden. Wij bieden u professionele begeleiding: zo maakt u van uw bedrijf een succesverhaal

9

Simon Lévelt

D1

Al bijna 200 jaar vormen koffie en thee de passie van Simon Lévelt. Logisch dus, dat onz vakmanschap ongeëvenaard is. Om die sterke marktpositie te behouden, gaan we wel met onz tijd mee. Sterker nog, we zijn geregeld onz tijd ver vooruit. Zo ondernemen we al jaren op een eerlijke, duurzame manier.

9

Spar (retail Partners Colruyt Group)

D6

Retail Partners - dochtermaatschappij van de Colruyt Group-baat 212 winkels uit in 2 formules: - Spar Compact: Gezellige buurtsupermarkt, gekend voor kwaliteit, versheid en service. - Spar: Formule op middelgrote oppervlakte die ruime keuze en concurrentiële prijzen combineert in aangename sfeer en met service.

9

Stad Antwerpen

C12

Stad Antwerpen is Open for Business en is uw partner bij het opstarten van een eigen zaak!

9

Stad Gent

C6

Het OOG (Ondersteuningspunt Ondernemers Gent) is het aanspreekpunt voor alle vragen over uw ondernemerschap. Van steunmaatregelen tot wegwijs in de opstart van uw zaak, van het zoeken naar ruimte voor de handelszaak tot de uitzonderingen op de wekelijkse rustdag, … voor elke vraag hebben wij een duidelijk antwoord. Op deze pagina's vindt u algemene informatie, maar u kunt ook contact opnemen met het OOG. Voor specifieke vragen staat een persoonlijke accountmanager u met raad en daad bij.

9

Start it @KBC

G3

Start it @kbc is een early stage incubator met als missie het ondersteunen en promoten van vroeg ondernemerschap in België. Sinds november 2013 vinden almaar meer innovatieve startups met een schaalbaar idee hun weg naar Start it @kbc. Intussen heeft de incubator een vaste stek in Antwerpen, Gent, Hasselt en Leuven met uitbreiding naar Brussel en Kortrijk in 2015. Dankzij een uniek partnership tussen Accenture, Flanders DC, Cronos, iMinds, Mobile Vikings, Universiteit Antwerpen & KBC, kunnen gepassioneerde ondernemers er, naast gratis huisvesting, rekenen op coaching, opleiding en netwerking.

9

Starterslabo

E13

We brengen jou en andere pré-starters met elkaar in contact tijdens de opbouw van je ondernemingsplan. Door die interactie word je geïnspireerd. De passie en ondernemingszin werkt aanstekelijk. Dit is ook een nieuwe stap in de uitbouw van je netwerk. Je wordt begeleid door een startersadviseur die je stimuleert en uitdaagt bij je praktisch en creatief denkproces. Zowel je commerciële, financiële als organisatorische vragen krijgen voldoende aandacht.

9

Tape à l'Oeil

G12

Tape à l’Œil brengt kwalitatieve en trendy producten aan betaalbare prijzen voor kinderen van 0 tot 14 jaar. Met 200 winkels in Frankrijk , 10 in België en een 100-tal in het buitenland, is het goed voor 1000 medewerkers. De 4 pijlers zijn: 1) aan de klanten een emotionele, bruisende en persoonlijke aanpak te bieden, 2) kleding van goede kwaliteit maken geïnspireerd door de mode van de volwassenen, 3) toegankelijke prijzen aan onze klanten bieden, 4) een uitgebreide keuze en een frequente vernieuwing van de collecties aanbieden.

9

Teamleader

C1

Teamleader CRM: Eén overzicht voor al jouw klantgegevens. Simpel in gebruik, altijd en overal bereikbaar. Met onze tool kan je online je klanten beheren, facturen sturen en eenvoudig projecten plannen, zodat je in één klik je administratie doet. Heb je een vraag? Wij helpen je graag op weg. Bezoek ons op www.teamleader.be en start jouw gratis demo.

9

the AIM

D13

the AIM is een full service internetmarketingbureau, uw partner voor al uw online marketing: uw website, social media, e-mailing en alles wat daarbij komt kijken. Bovendien kunt u rekenen op een duurzame begeleiding en dat op lange termijn. Planning, uitvoering en opvolging: wij waken over uw online marketing, zodat uw investering jarenlang blijft opbrengen.

9

The Night Store

E5

Ruime keuze uit slaap- en zitsystemen die net iets ANDERS en net iets BETER zijn!

9

Tom&Co

D12

Tom&Co is gespecialiseerd in voeding en accessoires voor huis- en tuindieren. Het is een formule die ontstond in 1991 en nu meer dan 140 verkooppunten telt die in België, Frankrijk en het G.-.H Luxemburg een omzet van 170 miljoen euro genereren. Tom&Co maak deel uit van Delhaize Groep die meer dan 150.000 mensen tewerk stelt op 3 continenten en in 7 landen.

10

Troc.com

D12

Troc.com is Europa's grootste tweedehandsketen ( 30 winkels in België waarvan 27 franchisenemers), waar particulieren hun spullen kunnen verkopen. De uitbater organiseert de winkel, een team tussen 3 en 5 personen, inboedelservice, schattingen van de goederen in de winkel en aan huis, dit alles gesteund door een performant informaticasysteem gelinkt met een internationale website die alles weergeeft wat in de winkel staat.

9

U-MAN

C10

Management Training & Coaching

9

Unizo

C4

UNIZO verenigt ongeveer 85.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO's en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel van eenmanszaak tot groei-KMO uit alle sectoren. Daarmee is het de grootste ondernemersorganisatie. UNIZO behartigt de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. UNIZO geeft aan de leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerking.

9

VDAB

B8

Als arbeidsmarktregisseur helpen we burgers bij het ontwikkelen van hun loopbaan in wisselwerking met de marktvraag. VDAB wil hierbij een snelle service aanbieden en de burger (werkzoekende, werkende en werkgever) op een zo efficiënt mogelijke manier benaderen.

9

Voka Oost-Vlaanderen

A1

Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen vormt samen met 7 andere Vlaamse Kamers en Voka vzw, het Vlaams netwerk van ondernemingen. Dit netwerk vertegenwoordigt meer dan 18.000 bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Voka werkt nauw samen met de sectororganisaties wat het werkgeverslandschap nog verder versterkt. Het is het meest nabije en meest invloedrijke professioneel netwerk van ondernemers. Voka Oost-Vlaanderen geeft aan de leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerking. Zij vormt een brug tussen ondernemingen, politiek en maatschappij.

9

Yves Rocher

D12

Al 40 jaar wordt in de winkels van Yves Rocher de verkoop van schoonheidsproducten gecombineerd met uitstekende dienstverlening. Klanten kopen hun schoonheidsproducten in een sfeervolle omgeving waar ze bovendien kunnen genieten van de instituutverzorgingen. Wereldwijd zijn er nu 1.600 winkels, waarvan ruim 100 in de Benelux. Als Franchisenemer bij Yves Rocher krijgt u een doorgedreven opleiding zodat u vertrouwd geraakt met de producten. Daarna krijgt u een permanente bijscholing en de steun van een zeer sterke marketing .

×
De opgegeven gegevens zijn ongeldig!
×
×