facebook ondernemen / entreprendre

30/10/2015: De Tuindoos is de winnaar van de wedstrijd Start-up idee!

 

 

 

Deelnemers tussen de 18 en 35 jaar werden gevraagd kort  en bondig hun start up idee te formuleren met de nadruk op het innovatief karakter.

 

Een 70-tal kandidaten stuurden hun start-up idee door. Na een grondige evaluatie werden 5 kandidaten uitgenodigd op de finale op 29 oktober de beurs Ondernemen in Vlaanderen in Flanders Expo Gent. Daar presenteerden ze face to face hun idee voor de jury.

De jury stond voor een moeilijke taak: de vijf projecten hadden allemaal potentieel, maar uiteindelijk was het ‘De Tuindoos’ van de 24-jarige Frederick Meynen die won.

 

Als winnaar kreeg Frederick een Bryo-lidmaatschap bij ter waarde van 500 euro (traject van 1 jaar) inclusief  een Voka-lidmaatschap ter waarde van 390 euro en een one to one begeleiding bij Flanders DC. De 4 andere finalisten kregen Voka opleidingscheque ter waarde van €160 euro, een 1-op-1 coachingsessie van Flanders DC over je businessmodel aan de hand van het Business Model Canvas, een gratis print & digitaal abonnement op Trends en een fles Champagne.

 

 

×
De opgegeven gegevens zijn ongeldig!
×
×