facebook ondernemen / entreprendre

Waarom deze beurs ?

Starten, groeien, overname,... Het mekka van de ondernemer !

De beurs Ondernemen in Vlaanderen is de belangrijkste bijeenkomst in Vlaanderen voor iedereen met ondernemerszin die op zoek is naar nieuwe businessopportuniteiten en/of succesvol wil starten met een eigen zaak. Een vakbeurs die de verschillende profielen van de ondernemer op één dag en locatie de nodige persoonlijke informatie op maat van ieder zijn behoeften kan verschaffen.

35 CONFERENTIES ROND ONDERNEMERSCHAP

Tijdens de beurs zullen meer dan 35 conferenties en workshops gegeven worden over verschillende thema’s, zoals nieuwe fiscaal beleid, beleid starters, ondernemen in crisis, het belang van een ondernemingsplan, bedrijfsoverdracht, tips voor een efficiënte boekhouding, hoe de verkoop stimuleren, marketing strategie en evoluties, aandachtspunten op vlak van digital marketing en e-commerce.
 

HET GROOTSTE NETWERKPLATFORM IN VLAANDEREN

Deze beurs is de ontmoetingsplaats waar je kan netwerken met bedrijfsleiders van kmo’s, zelfstandigen, toekomstige ondernemers, kortom met iedereen met ondernemingszin. Met meer dan 3.500 bezoekers is Ondernemen in Vlaanderen de grootste business afspraak voor elke ondernemer!
 

ONTMOET UW ONDERNEMINGSPARTNERS

Een beurs met vele partners en exposanten die u bijstaan om uw bedrijf te ontwikkelen, zoals dienstverlenende bedrijven, raadgevende instanties, toekomstige leveranciers en bedrijven die franchisenemers zoeken.

- See more here

×
De opgegeven gegevens zijn ongeldig!
×
×